achterwand bij bank met inbouwnissen megaleio

Afbouwbedrijf woonkamer

Megaleio afbouw realiseert de afbouw en verbouw van woonkamers met een specialisatie is bijzondere elementen. Of het nu om nieuwbouw of bestaande bouw gaat, de decoratieve afbouw van uw woonkamer zorgt voor de uiteindelijke look en feel waar u iedere dag van gaat genieten.

Afbouw van woonkamer, de bouwfase die het mooi maakt.

De laatste (ver)bouwfase van de woonkamer noemen we de afbouw- of afwerkfase. Constructief is alles afgerond, de woonkamer wordt nu afgewerkt naar het eindresultaat. We verzorgen alle werkzaamheden die bij de afbouw horen. 

We verzorgen daarbij losse bouwwensen, tot volledige verbouwingen.

cinewall met haard gestuct met twee grote vakken

Cinewalls

Megaleio maakt de cinewall van uw wensen geheel op maat en exact zoals u ‘m voor ogen heeft. U kunt uw de TV wand laten maken als los object of  volledig integreren met bestaande muren en plafonds. Alles is mogelijk.

Gaat u voor een gestucte cinewall of wilt iets speciaals zoals een afwerking met lederen panelen?

lichtkoof met spots en gordijnrails in woonkamer

Lichtkoven

Lichtkoven kunnen tijdens en na de bouw worden geplaatst. Een lichtkoof met spots wordt vaak meegestuct met het plafond, maar kan ook in andere materialen worden uitgevoerd zoals hout of als kant en klare lichtkoof van kunststof of XPS hardschuim. Wat uw keuze ook is, wij zorgen dat het mooi wordt.

bijzonder plafond laten maken

Plafonds

Het plafond is in veel woonkamers een ‘vergeten’ onderdeel. Vlak en wit. Maar datzelfde plafond kan de ruimte een totaal andere uitstraling geven. Van verlichting tot (deels) verlaagd plafond, trayplafonds, tot enkel plafondlijsten. 

Megaleio biedt daarbij een unieke specialisatie in bijzondere plafonds met geometrische of ronde vormen aan. Bekijk de mogelijkheden zelf.

Complete woonkamer afbouw

Bij de bouw of verbouwing van uw woonkamer krijgt met veel verschillende bedrijven en vakmannen te maken. De één secuurder en meer ervaren dan de ander. Als alles naar wens is, behalve wat ‘die ene vakman’ heeft gedaan blijft dat toch een irritatiepunt.

Bij Megaleio kunt u alle facetten van de afwerking bij ons onderbrengen. Dat schakelt makkelijker, scheelt u veel tijd met alles te regelen en aan te sturen. En belangrijker, u kunt er zeker van zijn dat alles van dezelfde hoge kwaliteit is.

metalstuds voor verlaagd plafond met inbouwverlichting
verlaagd plafond afgewerkt met koof en gipsplaten
vaste cinewall gemaakt als muur met nissen in stucwerk
woonkamer mierlo voor verbouwing
1. Voorafgaand aan verbouwing
woonkamer mierlo na verbouwing
2. Klaar voor de afwerking
woonkamer mierlo ingericht
3. Eindresultaat

Voorzetwanden & decoratieve wanden

U kunt ons inzetten voor een standaard voorzetwand of scheidingswand met isolatie. Als u écht iets bijzonders in uw woonkamer wilt, kunt u ook kiezen voor een bijzondere decoratieve wand. Het ontwerp kan iets zijn dat u gezien heeft, zelf bedacht hebt of samen met ons ontwerpt.

decoratieve wand met gips en ronde vorm
schilderen gouden muur en bijzondere afwerkingstechnieken voor wandafwerking

Wandafwerking en stucwerk

Als alles in huis zijn gewenste ‘vorm’ heeft, is het tijd voor de laatste afwerking. We verzorgen stucwerk, pleisterwerk, schilderwerk, tegelwerk en behang.

Ook bij deze laatste afwerking bieden we bijzondere mogelijkheden. Denk aan decoratieve stuctechnieken zoals metalstuc, beton cire, schuurwerk (halve maantjes) tot en met Arabische technieken en decoratieve gipswerken.

trap gerenoveerd met ledverlichting megaleio

Traprenovatie & verlichting

Een trap wordt niet snel vervangen. Maar dat betekent niet dat deze hetzelfde uiterlijk hoeft te houden. Wij worden blij als u uw trap mooier vindt dan toen die nieuw was.

Van het aanbrengen van verlichting tot dichtmaken van open trappen. Nieuwe balustrades, verdiepingshekwerk, vernieuwen van tapijt of overzettreden, tot en met bekleding van de wangen.

Elektra aanleggen woonkamer

We werken dagelijks met elektriciteit. Van het aanleggen van inbouwspots of verplaatsen van een contactdoos, tot complexere taken als domotica systemen of volledig vervangen van alle elektra bedrading van woningen en bedrijven. We werken hiervoor samen met de erkend elektriciens van ‘Elektro Service Eindhoven’.

elektra aanleggen afbouwbedrijf megaleio
vloer laten leggen visgraat dryback pvc in woonkamer en hal

Vloer leggen woonkamer

De vloer van uw woonkamer is een groot en beeldbepalend element. Een witte tegelvloer geeft een totaal ander gevoel dan een visgraatvloer. De vloer in uw woonkamer laat u vaak maar één keer vervangen of nieuw leggen. Dus dan moet het wel goed gebeuren. 

We leggen PVC vloeren, tegels, laminaat en tapijt en kunnen de vloer voor u egaliseren als dit nodig is.

Een vloer van Megaleio wordt strak gelegd met oog voor de details. En precies afgewerkt zoals u het wenst. Of dat met stenen of houten plinten is, plintneuten en architraven of met netjes afgewerkte kitranden.

Contact & prijsindicatie

Heeft u interesse om de afwerking in uw huis uit te besteden? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Wilt u liever een prijsindicatie? Gebruik dan onze online prijsindicatie. We bekijken uw wensen of designs en geven een vrijblijvende indicatie van de kosten.
Contact opnemen