trap gerenoveerd met ledverlichting megaleio

Traprenovatie

First impressions matter. Of u uw trap renoveert om de waarde van uw huis te verhogen of omdat u iedere keer dat u de trap ziet denkt, daar zouden we toch eens iets aan moeten doen, de trap is eenmaal een groot beeldbepalend object in uw interieur.

Als de trap constructief nog goed is, dan is deze in bijna alle gevallen te renoveren. Van overzettreden tot het gevoel alsof er een nieuwe staat.

Traprenovatie door Megaleio

Megaleio traprenovatie kan voor alle bestaande trappen. We kunnen ieder type trap renoveren. Van open spiltrap tot rechte steektrap. Qua renovatie zelf is nagenoeg alles mogelijk. Denk aan het verwerken van standaard overzettreden tot volledige omtimmering van de trapboom en zelfs stenen trappen. Ontwerp en realisatie van balustrades of inbouwen van trapverlichting. U kunt het zo gek niet bedenken, wij komen het voor u maken.

overzettreden geplaatst op trap met kwartslag draai bovenhouten trap en houten balustrade met metalen spijlentrap laten schilderen en renoveren met klassieke look

Verlichting in trap laten maken

Naast volledig renovaties kunt u Megaleio ook benaderen voor losse inbouw en/of opbouwverlichting voor trappen.

We maken verlichting in en aan muren zodat de trap van bovenaf verlicht wordt. En ledverlichting onder traptreden die bijvoorbeeld één voor één aangaan (het traploop effect), allemaal tegelijk of als vaste verlichting die continu brandt. De keuze is hierbij volledig aan u.

trap met houten en stalen leuning

Trapleuningen van staal & hout

We werken samen met een bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in stalen leuningen & balustrades. Dankzij deze samenwerking kunnen we dan ook iedere wens voor uw trap realiseren.

Kiest u voor een klassieke houten balustrade, wilt u een stalen balustrade? Of kiest u voor een combinatie door stalen trapleuningen aan uw houten balustrade toe te voegen?

U vertelt ons wat uw wensen zijn, wij zorgen dat uw trap er mooier uitziet dan die toen die nieuw geplaatst werd.

Contact & prijsindicatie

Is uw trap hoognodig toe aan traprenovatie? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Wilt u liever een prijsindicatie? Vraag dan een vrijblijvende indicatie van de bijbehorende kosten aan via onderstaande knop.
Contact opnemen