bedombouw en bijzondere achterwand bed

Afbouw van slaapkamer

De slaapkamer was vroeger vooral een ruimte waar men zo snel mogelijk het licht uit wilde doen. Tegenwoordig is de slaapkamer een ruimte waar we veel meer tijd doorbrengen en aandacht aan schenken. Al dan niet met televisies, audio apparatuur en bijzondere verlichting.

Een slaapkamer waar u zich bij binnenkomst al prettig voelt zorgt voor meer connectie en meer rust. We helpen u graag om van uw slaapkamer zo’n fijne ruimte te maken.

Slaapkamer laten verbouwen door Megaleio

We verzorgen alle werkzaamheden die bij de verbouwing van de slaapkamer komen kijken. U kunt ons inzetten voor complete afbouwprojecten of als u een deel zelf wilt doen, ook voor losse werkzaamheden.

lichtkoof gordijnkoof slaapkamer

Koven & plafonds

Megaleio biedt een unieke specialisatie in bijzondere plafonds. Van strakke plafonds met lichtkoven tot bijzondere plafonds met geometrische vormen.

We laten u de mogelijkheden graag zien.

Complete slaapkamer afbouw

Bij de bouw of verbouwing van uw slaapkamer krijgt met veel verschillende bedrijven en vakmannen te maken. De één secuurder en meer ervaren dan de ander. Als alles naar wens is, behalve wat ‘die ene vakman’ heeft gedaan blijft dat toch een irritatiepunt.

Bij Megaleio kunt u alle facetten van de afwerking bij ons onderbrengen. Dat schakelt makkelijker, scheelt u veel tijd met alles te regelen en aan te sturen. En belangrijker, u kunt er zeker van zijn dat alles van dezelfde hoge kwaliteit is.

afbouwbedrijf slaapkamer complete slaapkamer verbouwing 1
afbouwbedrijf slaapkamer complete slaapkamer verbouwing 2
afbouwbedrijf slaapkamer complete slaapkamer verbouwing 3

Voorzetwanden & decoratieve wanden

U kunt ons inzetten voor een standaard voorzetwand of scheidingswand met isolatie. Als u echt iets bijzonders in uw slaapkamer wilt, kunt u ook kiezen voor een bijzondere decoratieve wand. Het ontwerp kan iets zijn dat u gezien heeft, zelf bedacht hebt of samen met ons ontwerpt.

slaapkamer decoratieve wanden
schilderen gouden muur en bijzondere afwerkingstechnieken voor wandafwerking

Wandafwerking en stucwerk

Als alles in de slaapkamer de gewenste ‘vorm’ heeft, is het tijd voor de laatste afwerking. We verzorgen stucwerk, pleisterwerk, schilderwerk, timmerwerken, tegelwerk en behang.

Ook hierbij bieden we bijzondere mogelijkheden. Denk aan kamerhoog fotobehang, akoestische wandpanelen, decoratieve stuc- en schildertechnieken tot en met decoratieve gipswerken.

Elektra aanleggen slaapkamer

Iedere schakelaar en stopcontact in uw slaapkamer exact op de juiste plek, zou dat niet fijn zijn? Ten opzichte van ‘vroeger’ hebben we veel meer elektronica in onze slaapkamers. En daarmee ook meer behoefte aan schakel- en contactpunten en bv. internet aansluitingen.

Het aanleggen van elektra kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de erkende elektriciens van Megaleio.

stopcontact in plint slaapkamer elektra aanleggen door megaleio
vloersoorten voor slaapkamer megaleio afbouw

Vloer laten leggen slaapkamer

Van plafond tot vloer, we verzorgen letterlijk de volledige afbouw van uw slaapkamer. Aan u de keuze of u ’s morgens met uw blote voeten op een zachte pvc vloer, een laminaatvloer, of een warme tapijtvloer stapt.

De vloerenmakers van Megaleio zorgen dat uw slaapkamer vloer goed en met oog voor detail wordt gelegd. Precies zoals u ‘m voor ogen hebt en naar wens afgewerkt van plint tot architraaf.

Contact & prijsindicatie

Bent u van plan uw slaapkamer te verbouwen? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Wilt u liever een prijsindicatie? Gebruik dan onze online prijsindicatie. We bekijken uw wensen of designs en geven een vrijblijvende indicatie van de kosten.
Contact opnemen