designplafond voor hotels winkels en bijzondere woningen megaleio

Design plafonds & strakke lichtkoven

Wilt u iets bijzonders met uw plafond laten doen? Afbouwbedrijf Megaleio bouwt plafonds in unieke designs zoals u ze nog nooit gezien heeft. Dit soort unieke plafonds ziet u terug in gamerooms, villa’s, restaurants, bedrijfsgebouwen en hotels.

In woonhuizen werken we vaak met plafonds afgewerkt met strakke lichtkoven. Wat uw wens ook is, voor uw plafond kunt u bij Megaleio terecht.

Afbouwbedrijf voor plafond & koof

Plafondmaker Megaleio biedt u jaren van kennis en ervaring. We hebben de gekste plafonds mogen maken, maar ook juist strakke verlaagde plafonds al dan niet met ledverlichting strips of mooie inbouwspots.

Custom plafonds met bijzondere vormen passen we meest zakelijk toe, maar kan uiteraard ook gewoon in huis. Wilt u iets dat past bij uw cinewall of  feature wall? Heeft u een klassieke woning en wilt u een authentiek ornamentenplafond? Of bent u juist op zoek naar een strak gestuct plafond met mooie plafondlijsten of een strakke koof? Megaleio helpt u aan het plafond waarvoor u omhoog wilt kijken.

bijzonder designplafond met losse plafond vlakkendesignplafond met verlichting voor restaurantverlaagde plafondvlakken met lichtkoven en ledverlichting

Unieke design plafonds

Wilt u uw gasten met open mond ontvangen? Uw bedrijfslogo in het plafond verwerken of heeft u een gaaf design gezien dat u in uw bedrijf of woning terug wilt laten komen? Wij komen het realiseren.

Verlichting in het plafond is één van onze specialiteiten, maar we kunnen veel verder voor u gaan. Van ingebouwde infraroodpanelen tot voorbereiding en uitvoering van domotica en geluidssystemen. Dankzij onze samenwerking met een gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf zijn onze plafonds altijd veilig en van de hoogste kwaliteit. En dat samen met designs die u nergens anders tegen zult komen.

lichtkoof met spots en gordijnrails in woonkamer

Lichtkoof laten maken in huis

Als u een lichtkoof in huis wilt zijn er legio van opties. Van kant en klare koven tot koven met sierlijsten. Koven gemaakt met metalen- of houten constructies. Een koof geeft een luxe afwerking van de overgang tussen plafond en wand. 

U kunt er alle kabels in wegwerken en het geeft u huis tegelijk een klasse die ook alleen met een moderne koof bereikt kan worden.

Megaleio kan ieder type koof realiseren. Van koven die meegestuct zijn met uw plafond, tot koven van hout of kunststof die vrij eenvoudig achteraf te plaatsen zijn.

Lichtkoof op maat en wens

Megaleio maakt uw lichtkoof altijd exact zoals u wilt dat de koof wordt. We overleggen vooraf alles met u, van het soort constructie tot uitstraling  en gewenste opties. Denk bijvoorbeeld aan een koof met spots, een koof met een verborgen compartiment waar een ledstrip in verwerkt is of een combinatie van de twee. U bent volledig vrij in gebruik van lichtbronnen of kunt ook dit aan ons uitbesteden. Van speciale wensen zoals een Philips hue systeem, geïntegreerde speakers of automatische gordijnrails.

Hoe ver u ook wilt gaan met uw wensen, wij zorgen dat het eindresultaat een koof is waar u voor vele jaren van kunt genieten.

koof met spots en pilaren bij dubbele deuren in woonkamerlichtkoof met hue spot close uplichtkoof doorlopend vanuit voorzetwand
koof plafond in luxe woonkamer

Over Megaleio plafonds & koven

Regelen jullie alles voor mij?

Wat wij regelen is geheel aan u. Wilt u dat wij alles voor regelen? Dan doen we dat. Wilt u dat we werken met al aangekochte materialen, dan kan dat ook. Megaleio werkt zoals u dat prettig vindt.

Ontwerpen jullie de plafonds op maat?

Het ontwerp van uw plafond kunnen maken aan de hand van uw wensen. Als u al een plafond gezien heeft dat u zou willen dan kan dat ook. In dat geval maken we deze 1 op 1 voor u na, of passen samen met u het ontwerp aan zodat deze perfect past bij uw woning of bedrijf.

Hoe maken jullie lichtkoven?

We kunnen uw koof van ieder geschikt materiaal maken. Het zijn uw wensen die het bepalen. We maken zowel koven van hout en gips, MDF, HDF, massief hout, edelmetalen en gestucte koven met houten frame of een frame van metalstuds.

Worden koven en plafonds kant en klaar opgeleverd?

Ja, we maken uw plafond of koof volledig op maat en werken deze af zoals u wil. Iedere soort afwerking is daarbij mogelijk. Voorbeelden zijn schilderwerk, stucwerk, behang, wrapfolie, fineer of zelfs leer.

Komen jullie ook alles inmeten?

Ja, dit is een essentiële stap. Door zelf in te komen meten kunnen we de situatie beoordelen en zien of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden in het ontwerp of tijdens de uitvoering op locatie. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Wat kost een plafond of lichtkoof op maat?

De prijs van een plafond of koof is volledig afhankelijk van uw wensen. Van materiaalgebruik tot de moeilijkheidsgraad en van afmeting tot afwerking. Als u wilt weten wat uw koofd of plafond kost om te laten maken, vraag dan een vrijblijvende richtprijs aan.

Sluiten jullie ook de elektra aan?

Megaleio werkt samen met een gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf. We kunnen dus niet alleen de elektra in het plafond aanleggen, maar alle randzaken waar een elektricien voor nodig is worden voor u uitgevoerd.

Is er een minimale of maximale projectgrootte?

Nee, u kunt Megaleio benaderen voor een enkele koof op uw slaapkamer, tot een compleet designplafond voor uw bedrijfspand, restaurant, winkel, hotelreceptie of hotelkamer. Als de klus écht groot wordt, dan werken we samen met verschillende bouwbedrijven die door ons aangestuurd worden. Hoe groot of klein uw project ook is, Megaleio komt het graag realiseren.

Contact & prijsindicatie

Heeft u interesse om een plafond en/of koof te laten maken? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Wilt u liever een prijsindicatie? Gebruik dan onze prijsindicatie. We bekijken uw ontwerp of wensen en geven een vrijblijvende indicatie van de kosten.
Contact opnemen