afbouw voor zakelijke markt en bedrijven megaleio

Afbouw bedrijf Megaleio

Megaleio afbouw staat voor zorgeloze afbouw bij zowel normale afbouw werken als unieke projecten. Megaleio is een totaal afbouw bedrijf dat zowel bij mensen thuis, als voor de zakelijke markt werkt.

Dit betekent dat u ons kunt benaderen om uw muur te laten stucen of schilderen, maar ook om uw volledige bedrijfspand, restaurant of winkel om te toveren tot wat u, of uw architect kan bedenken.

Ons doel is helder. We zetten ons iedere dag 100% in om het meest gewaardeerde, veelzijdige en beste afbouwbedrijf van Nederland te worden in de ogen van onze klanten.

Sleutel tot succes: Samenwerken aan sublieme en unieke afbouw.

Megaleio is van origine een Grieks woord met de betekenissen: ‘subliem, pracht, grandeur, glorie, impossant, statigheid’. Heel wat als u het zo leest, dat beseffen we. Maar het vat wel perfect samen wat de missie van Megaleio is;

“Een afbouwbedrijf voor iedereen, dat uniek en groots werk kan realiseren in prachtige vormen, altijd met een intrinsieke motivatie ons werk af te leveren op het hoogste niveau en onze klanten oprecht blij te maken.”

Toen Megaleio werd opgericht, hadden de oprichters al zo’n 30 jaar ervaring in de bouw, afbouw en aanleg van elektra. Samen vonden we dat de (af)bouwmarkt beter kon voor de klant. Geen loze beloftes, geen half werk. Megaleio startte als een afbouwbedrijf voor unieke decoratieve afbouw, gespecialiseerd in bijzondere plafonds, decoratieve wanden en cinewalls.

De vraag van onze klanten werd al snel veel breder dan dat. 30 jaar bouwervaring betekende ook 30 jaar netwerkkennis. Weten wie goed werk kan leveren en wie de beste ambachtsmensen en leveranciers zijn die op ons niveau kunnen leveren.

Ons kundig bouwteam en de partners waar we mee samen werken stellen ons in staat om nagenoeg iedere afbouwwens te realiseren. ‘Van vloer tot plafond’.

We werken nu zowel bij mensen thuis (afbouwbedrijf voor woningen) als voor de zakelijke markt. Van kleine winkel tot groot bedrijfspand en van b&b tot restaurant.

Dat maakt Megaleio uniek als afbouwbedrijf in Nederland. Megaleio is er voor iedereen. We komen uw project, hoe groot of klein ook, dan ook graag realiseren.

vaste cinewall gemaakt als muur met nissen in stucwerkelektra aanleggen afbouwbedrijf megaleioafbouw plafond en wanden in lesruimte megaleio