kinderkamer verbouwen alle leeftijden

Kinderkamer laten maken

Er zijn weinig ruimtes in huis die vaker een remake nodig hebben dan de kinderkamer. Als er een kleintje op komst is wilt u dat de babykamer zo schattig mogelijk is. Een plek om te voeden, de hersentjes te stimuleren, maar ook een ruimte waar u lekker kunt zitten. Als uw kindje wat groter wordt, maakt het ledikantje plaats voor een peuterbedje en al snel gaan ze zelf uit bed. En daar moet de kamer natuurlijk ook op zijn voorbereid.

Dan volgen al snel de eigen wensen (en eisen), moet er misschien wel een speelplek komen, opbergruimte en weer later komen er computers, internet dat gaat zo door tot ze uit huis gaan. Goed om te weten dat wij u hierbij kunnen helpen.

Kinderkamer voor iedere leeftijd

We verbouwen kamers tot kinderkamers voor iedere leeftijd. Van babykamer tot kinderkamers waar u zelf stiekem ook even naartoe wilt als de kids slapen.

Natuurlijk zijn dit de mooiste ideeën. Als u zoekt naar een bouwbedrijf dat de kamer enkel kan behangen, schilderen of een vloer kan komen leggen – dan komen we dat met net zoveel passie voor u doen.

speelkamer voor kinderen laten maken
kinderkamer laten maken door megaleio
vloer leggen kinderkamer kind speelt op vloer

Vloer leggen kinderkamer

Aan de vloer in een kinderkamer zitten behoorlijk wat eisen. Zo moet de vloer:

  • Goed schoon te houden zijn.
  • Niet te hard voor als ze vallen.
  • Er mooi uitzien.
  • Fijn zijn om op te lopen en te spelen.
  • Niet te koud zijn.
  • Vervangbaar mocht er wat mis gaan.

Van alle vloeren die we voor u kunnen leggen (PVC, tegels, laminaat en tapijt) is de PVC vloer een echte aanrader. Goed schoon te houden, in bijna ieder design te krijgen, de stroken zijn los te vervangen en het voelt lekker zacht aan voor uren speelplezier. En ze zien er ook nog eens levensecht uit.

Interesse om een vloer te laten leggen in de kinderkamer? Neem dan contact op, we komen het graag voor u doen.

Contact & prijsindicatie

Hulp nodig bij de kinderkamer? Van behang tot complete verbouwingen, Megaleio kinderkamers zijn er voor iedere verbouwwens. Liever eerst een prijsindicatie? Vraag deze dan gerust aan. We bekijken uw wensen of designs en geven een vrijblijvende indicatie van de kosten.
Contact opnemen