elektra aanleggen afbouwbedrijf megaleio

Elektra & Elektricien werk

Als (af)bouwbedrijf hebben we in 95% van de gevallen te maken met het verleggen of aanleggen van elektra. Denk aan het aanleggen van verlichting in nieuwe wanden of plafonds, contactdozen voor Cinewalls tot het volledig aanleggen van nieuwe groepen en zelfs groepenkasten.

Goed om te weten dat de elektriciens van Megaleio zowel ervaren, erkend als gecertificeerd zijn voordat ze bij u aan de slag gaan.

Gecertificeerd elektricien

We vinden het belangrijk dat ons werk er niet alleen mooi uitziet, maar ook kwalitatief van hoog niveau is. Veilige elektrische installaties zijn daar een belangrijk onderdeel van. We werken daarom samen met elektrotechnisch installatiebedrijf Elektro Service Eindhoven.

Naast zonnepanelen, laadpalen & groepenkasten verzorgen de elektriciens de aanleg van ingewikkelde elektrische installaties bij verbouwingen en nieuwbouw voor Megaleio. Dankzij deze samenwerking zijn we in staat iedere klus uit te voeren, van kleine (particuliere) projecten tot grootschalige projecten voor restaurants, winkels, bedrijven en hotels.

cinewall op maat laten maken cinewalls door afbouwbedrijf megaleio

Elektrische haard aansluiten

Een cinewall wordt in veel gevallen voorzien van een elektrische haard. Naast een rustgevende aanblik tijdens het TV kijken, geeft deze ook sfeer aan de kamer als de televisie niet aan staat. Hierbij wordt vaak gekozen voor een elektrische haard met een verwarmingselement, zodat deze ook direct de zithoek fijn behaaglijk maakt. Wat daarbij niet verteld wordt, of vaak wat verstopt op websites wordt weergegeven is wat zo’n haard verbruikt. En dat kan zo 1500-2500 Watt zijn.

Op een enkele groep mag maximaal 3680 Watt worden aangesloten (bij 16A & 230V). Dus het is dan al direct van belang om te weten wat er nog meer op dezelfde groep is aangesloten.

Veilige installaties uit principe

Wat u niet ziet, vinden wij net zo belangrijk als wat u wel ziet. Zo is de achterzijde van de elektrische haard moeilijk bereikbaar aangezien het geheel ingebouwd wordt. Mocht er iets mis gaan kunt u daar niet in 1 à 2 seconden bij. Het is daarom van belang dat de aansluitingen achter de haard en andere elektrische zaken zoals verlichting ook veilig en professioneel wordt verzorgd. Dit soort zaken waar vaak wat luchtig over gedaan wordt, of helemaal niet worden besproken vinden wij bij Megaleio enorm belangrijk.

We werken daarom alleen met goedgekeurde aansluitmaterialen en ervaren elektro monteurs. Gecertificeerd met VCA, NEN1010, NEN3140, STEK en Install-Q erkend.

Zo weten we dat wat we voor u hebben gemaakt goed is en kunt u met een gerust gevoel genieten van uw nieuwe cinewall, plafond, designwand of trap.

Elektricien nodig?

Heeft u vragen rondom de elektra voor uw nieuwe project? Neem dan contact met ons op. Onze elektriciens helpen u graag vooruit met vragen rondom uw volledige project, tot losse elektra werken zoals een nieuwe groepenkast of 3-fase aansluitingen. Gebruik onze prijsindicatie aanvraag als u graag een kosten indicatie wilt voor uw werkzaamheden.
Contact opnemen

Elektra & bouwwerkzaamheden

Het aanleggen van elektra kan van relatief simpel tot behoorlijk ingrijpend zijn. Onze elektriciens en afbouw specialisten kunnen alles voor u maken, maar willen dat u ook vooraf weet dat een verbouwing vaak ook daadwerkelijk ‘bouw’ betekent. Ook al zitten we in de afbouwfase.

Wanneer u vaste stenen muren heeft waar nieuwe stopcontacten of schakelaars in moeten komen, kan het nodig zijn de nieuwe elektrabuizen in te frezen en boringen te doen. 

We proberen zeker in bestaande bouw altijd zo stofvrij als mogelijk te werken. Maar stof hoort er vaak wel bij.

Bij twijfel raden we altijd aan om eerst contact met ons op te nemen zodat we kennis kunnen maken en de situatie ter plaatse kunnen bekijken. Zo kunnen we u van gericht advies voorzien en uitleg geven over de werkzaamheden. Vanuit daar kunt u dan zelf bepalen of u de verbouwing door wilt zetten en of u ons daar de geschikte partij voor vindt.