cinewall laten maken zwarte cinewall in woonkamer opp maat gemaakt 3 megaleio

Cinewall op maat

Denkt u erover om een cinewall te laten maken? Afbouwbedrijf Megaleio komt uw idee graag realiseren.

Ons specialisme ligt bij maatwerk cinewalls, exact gebouwd zoals u het wilt. U kunt bij ons terecht met een ontwerp dat u gezien heeft, een eigen ontwerp laten maken, of het ontwerp aan ons overlaten.

Geen tv-wand is ons te groot en geen project te uitdagend. Bij Megaleio maken we de cinewall van uw dromen. Precies zoals u ‘m voor u ziet en perfect afgewerkt.

cinewall combinatie met meerdere muurvlakken

TV wand, de eyecatcher die rust brengt.

De Cinewall of TV-wand is een vast element in uw woonkamer of ruimte waar u de tv heeft hangen. De TV-wand kan net zo breed zijn als de muur, maar kan ook als een gedeeltelijke voorzetwand worden gemaakt.

Een cinewall is in het eerste zichtveld een eyecatcher in uw ruimte, maar brengt direct daarna juist rust. In plaats van een rommelig meubel met kabels en bij elkaar komende vormen, maakt een cinewall het één geheel en zijn alle kabels netjes weggewerkt. In de meeste gevallen wordt hierbij gekozen om symmetrie toe te passen wat nog eens extra bijdraagt aan de rust.

zwevende tv wand met ledverlichting en haardcinewall met haard losse kasten en zwevende plankencinewall met haard gestuct met twee grote vakken

Waar moet uw cinewall aan voldoen?

Voordat we uw cinewall maken is het belangrijk dat u zich bedenkt waar uw cinewall aan moet voldoen. We kunnen alles maken. Naast ruimte voor de TV kan een cinewall voorzien worden van nissen voor mooie planten of items die u wilt laten zien. Ruimte voor een sfeerhaard van uw keuze en voor uw audio apparatuur.

Ook kasten, lades of bijpassende ruimte afwerkingen kunt u aan ons overlaten. Uw cinewall wordt exact gemaakt zoals u ‘m wil. Voor ons is het belangrijkste dat we een perfecte cinewall maken waar u écht plezier van heeft. U mag bij Megaleio dus denken aan wat u wilt, wij maken het mogelijk.

vrijstaande cinewall als roomdivider

Cinewall als roomdivider

Een cinewall hoeft niet altijd ’tegen een muur’ te staan. Als de ruimte het toelaat kunt u er ook voor kiezen om de cinewall als losse muur op te zetten. Op die manier zet u de cinewall dus in als roomdivider.

Mocht u te maken hebben met een betonnen plafond en vloer, kunnen we het plafond achter de cinewall verlagen. Hier kunnen we dan alle kabels laten lopen en verlichting aanbrengen. Zo krijgt u achter de cinewall een doorloop die net zo’n rust brengt als de voorzijde.

Cinewall die doorloopt met de ruimte

Megaleio realiseert totaal afbouw, waarbij we bouw zien als een ambacht. U kunt dus kiezen voor een losse cinewall, maar u kunt uw tv-wand ook integreren met de ruimte. Denk aan muur die als tv meubelwand wordt opgebouwd, doortrekken van het design naar de rest van de ruimte of een high-end houten meubel dat dienst doet als cinewall in een luxe zwart geborsteld eikenhout.

We horen graag wat uw wensen zijn, denken met u mee over oplossingen of een creatief ontwerp dat we voor ons zien voor uw ruimte.

grijze cinewall met designblock voor audio en drie nissencinewall met bijpassende designwand en plafondgezellige tv wand met steenstrips en verborgen kabels

Kan een cinewall ook met ronde vormen?

Bij Megaleio kunnen we een cinewall voor u maken met strakke lijnen en een symmetrisch ontwerp. Maar voor ons houdt het niet op bij enkel rechte lijnen. Losse vormen, rondingen en uitdagende ontwerpen zijn allemaal mogelijk.

Of uw stijl landelijk, modern, chique of speels is maakt dus niet uit. Megaleio realiseert de tv-wand exact zoals u deze voor ogen heeft. En wilt u daarbij extra elementen zoals een bijpassende voorzetwand of lichtkoof, dan kan dat gewoon bij dezelfde partij, wel zo makkelijk.

cinewall tv wand met bijzonder design
cinewall tv wand volledige muur met veel nissen

Een interieur dat uw persoonlijkheid reflecteert

Wie bepaalt wat mooi is? Hoe komt het dat de één zich fijn voelt in een minimalistisch interieur, terwijl de ander het gelukkigst is bij een Arabische stijl?

Smaken verschillen, daarom vinden we het ook zo belangrijk dat u richting geeft aan wat wij voor u gaan maken. We hebben al honderden Cinewalls mogen maken, van gamerooms tot complete thuisbioscopen.

Voor ons is het belangrijkste dat u blij bent met het eindresultaat. Ons doel is het zo goed mogelijk maken van uw cinewall. En of we dat bereiken met een open gestucte tv-wand, of met een high-end design met edelmetalen en een inbouwhaard van Safretti maakt voor ons geen verschil.

cinewall arabische stijl met gouden afwerking
cinewall perspectief megaleio cinewalls en afbouw

Over Megaleio cinewalls

Regelen jullie alles voor mij?

Wat wij regelen is geheel aan u. Wilt u dat wij alles voor u regelen? Dan doen we dat. Wilt u dat we werken met al aangekochte materialen, dan kan dat ook. Megaleio werkt zoals u dat prettig vindt.

Ontwerpen jullie de cinewall op maat?

Het ontwerp van de cinewall kunnen we samen met u maken aan de hand van uw wensen. Als u al een cinewall gezien heeft die u zou willen dan kan dat ook. In dat geval maken we deze 1 op 1 voor u na, of passen samen met u het ontwerp aan zodat deze perfect past bij uw woning en de items die erin komen.

Hoe maken jullie cinewalls?

We kunnen de cinewall van ieder geschikt materiaal maken. Het zijn uw wensen die het bepalen. We maken zowel cinewalls van MDF, HDF, HPL zoals geborsteld eiken, massief hout, edelmetalen, gestucte cinewalls met houten frames of een frame van metalstuds.

Worden cinewalls kant en klaar opgeleverd?

Ja, we maken uw cinewall volledig op maat en werken deze af zoals u uw wand graag wil hebben. Iedere soort afwerking is daarbij mogelijk. Voorbeelden zijn schilderwerk, stucwerk, behang, wrapfolie, fineer of leer.

Welke haarden voor cinewalls leveren jullie?

Megaleio is een (af)bouwbedrijf gespecialiseerd in uniek werk & cinewalls. Dat betekent dat iedere inbouwhaard gebruikt kan worden voor uw cinewall mits deze daarvoor geschikt is. Deze kunnen wij voor u leveren, of u kunt deze zelf kopen zodat wij deze gebruiken als we uw cinewall gaan maken.

Komen jullie ook alles inmeten?

Ja, dit is een essentiële stap. Door zelf in te komen meten kunnen we de situatie beoordelen en zien of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden in het ontwerp of tijdens de uitvoering op locatie. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Wat kost een cinewall?

De prijs van een cinewall is volledig afhankelijk van uw wensen. Van materiaalgebruik tot de moeilijkheidsgraad en van afmeting tot afwerking. Als u wilt weten wat uw cinewall kost om te laten maken, vraag dan een vrijblijvende richtprijs aan.

Sluiten jullie ook de elektra aan?

Megaleio werkt met gecertificeerde en ervaren elektriciens. We kunnen dus niet alleen de elektra van de cinewall zelf aanleggen, maar als dat nodig is ook elektra in uw woning aanleggen voor uw tv-wand.

Waar kan ik inspiratie opdoen voor mijn cinewall?

We hebben op deze pagina al een en ander laten zien. Maar we raden altijd aan om eens op Pinterest te kijken. Dit bord over cinewalls geeft inspiratie van cinewalls over heel de wereld. Van simpel to high-end walls. Heeft u iets gezien dat u mooi vindt? Stuur de foto dan mee bij uw prijsindicatie aanvraag.

Contact & prijsindicatie

Heeft u interesse om een Cinewall te laten maken? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Wilt u liever een prijsindicatie? Gebruik dan onze prijsindicatie. We bekijken uw design en geven een vrijblijvende indicatie van de kosten.
Contact opnemen