afbouw voor zakelijke markt en bedrijven megaleio

Afbouw voor zakelijke markt

Megaleio bouw voor de zakelijke markt werkt voor een zeer breed klantenbestand. Van bedrijfspanden tot winkels en van hotels tot restaurants.

Onze afbouwprojecten variëren van kleine projecten zoals op maat gemaakte kassabalie’s tot volledige afbouw van de klantruimte.

We laten u graag een overzicht van de mogelijkheden zien.

Interieur afbouw voor bedrijfspanden

De decoratieve afbouwmogelijkheden voor bedrijven en bedrijfspanden worden altijd op maat aangeboden. Denk aan decoratieve objecten in iedere vorm en afmeting, afwerking van zowel privé als publieke ruimte of de aankleding, uitvoering en het ontwerp van grotere gebruiksruimtes zoals te zien is in de lesruimte.

Megaleio decoratieve afbouw is daarbij in te zetten als uitvoerend afbouwbedrijf, bijvoorbeeld in samenspraak met de architect, of naar eigen ontwerp mocht er nog niets voor handen zijn.

afbouw bogen met verlichting in ontvangsthal bedrijfpandhal in bedrijfspand volledig afgebouwdafbouw plafond en wanden in lesruimte megaleio

Afbouw & verbouw voor restaurants & horeca

Naast service en de gerechten zelf is de sfeer (ambiance) van uw restaurant of horecagelegenheid een belangrijke factor in de totale beleving van uw gasten. Het draagt bij aan het gevoel dat u uw gasten wilt geven en hoe de gast zich voelt tijdens zijn bezoek aan uw onderneming. Van gezellig en knus tot strak en modern of een totale wauw-factor zoals bij feest of trouwzalen.

Hoe uw gelegenheid door de klant ervaren wordt is een bepalende factor in de eindbeoordeling. Dit onderzoek is u als restauranteigenaar wellicht bekend, maar het toont aan dat klanten gemiddeld 30% meer spenderen wanneer ze op emotioneel gebied een connectie hebben met uw restaurant.

Uw klanten zich ‘prettig’ laten voelen en uw type klant aantrekken, daar draait het om. Als afbouwbedrijf helpen we u graag om dat resultaat te bereiken en uw restaurant exact het gevoel over te laten brengen waar zowel u als uw klanten naar op zoek zijn.

steenstrips wanden restaurant megaleio afbouwbijzonder plafond voor restaurant afbouwbedrijf megaleioafbouw plafond en wanden feestzaal horeca restaurants

Afbouw & verbouw voor winkel, winkelambacht en detailhandel

De presentatie en uitstraling van de winkel (of bv. kapsalon) bepaalt voor een deel de perceptie van prijs, kwaliteit en de winkel zelf. Een winkel met luxe(re) producten of diensten, dient deze luxe uit te stralen vanaf het moment dat de klant binnenloopt. Tegelijk kan een winkel met ‘marktconforme prijzen’ juist net wat exclusiever overkomen, waardoor de klant zich prettig voelt en de prijs van het product als een koopje wordt gezien.

De afbouw van winkels, publieke ruimtes en creatie van displays voor presentatie zijn vormen van afbouw waar Megaleio u graag mee helpt. We bieden voor winkels zowel “kleinbouw” als volledige winkelverbouwingen aan. Van decoratieve afbouw en de afwerking van wand en vloer tot de aanleg van elektra. Alles via één aanspreekpunt.

afbouw voor winkels balie kassablok met display

Verbouw en kleinbouw voor winkels

Een mooie balie, een product display, pasruimte of decoratieve wand. Het zijn vormen van wat we omschrijven als kleinbouw voor winkels. Het draait daarbij niet om een totale verbouwing van de winkel, maar om losse elementen en/of objecten in een passende stijl of juist in geheel unieke stijl zodat het er echt uitspringt in uw winkel.

Megaleio zakelijke afbouw kan ingezet worden als uitvoerend bouwbedrijf mocht het presentatieplan van de winkel al uitgewerkt zijn. Mocht dit nog niet het geval zijn dan kijken we graag op een creatieve manier mee hoe we uw project op een creatieve manier vorm kunnen geven. Uiteraard altijd met aandacht voor uw wensen en eisen voor het project.

Voor iedere winkelstijl

Van materiaalgebruik tot budget, onze afbouwers werken voor iedere winkelstijl. We kunnen daarbij een zeer grote verscheidenheid van bouwmanieren voor u realiseren. Voor wie zoekt naar een exclusieve inrichting kunnen we projecten uitvoeren met staal, luxe gefineerd hout of unieke bouwprojecten die voorzien worden van wrapfolie.

Maar ook als een eenvoudigere presentatie gewenst is (zoals het voorbeeld van de baden) kunnen we dit voor u realiseren. Altijd met oog op uw wensen, budget en eisen. Dankzij onze samenwerking met diverse gespecialiseerde producenten en leveranciers kunnen we op ieder niveau werken.

kassablok en lichtkoof op maat gemaakt megaleiowinkeldisplay productplanken luxe schoenenzaakwinkeldisplay op maat voor baden megaleio

Afbouw voor hotellerie

Lobby / foyer, hotelkamer, suites, centrale receptie, ontbijt en eetzalen, personeelsruimtes. Hotels en accommodaties waar gasten kunnen verblijven dienen niet enkel een gewenste uitstraling the hebben – maar vooral ook te houden.

Megaleio biedt kwalitatieve afbouw voor de hotel branche tot de inrichting. Onze afbouw diensten zijn in te zetten op uitvoerende basis indien opgeschaald moet worden – tot de creatie van unieke interieurbouw die we samen vorm geven. Neem contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag.

afbouw bedrijf voor hotels
elektricien voor zakelijke projecten megaleio

Zakelijke elektra projecten

Megaleio elektra is inzetbaar voor alle elektra projecten. Onze elektriciens zijn allen ervaren en gecertificeerde elektriciens die werken van particulier tot grootzakelijk en u zelfs kunnen helpen met de installatie van laadpalen en zonnepanelen voor uw bedrijf.

We werken daarbij over de gehele zakelijke linie. Van kleine ondernemingen die een nieuwe elektra aansluiting wensen, tot grote projecten waarbij  voor het volledige bedrijfspand aansluiting, verbouwing, controle, advies of verduurzaming gewenst is.

Onze elektrotechnisch installateurs dragen:
VCA | NEN1010 | NEN3140 | STEK | INSTALL-Q erkend installateur

Contact & prijsindicatie

Zakelijke klant en interesse in onze interieurbouw, afbouw of elektra gerelateerde diensten? We kijken uit naar uw bericht. U mag van Megaleio altijd heldere adviezen verwachten en een duidelijke prijsopgaaf. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.
Contact opnemen
horeca in groot fitnesscentrum afbouw megaleio

Over Megaleio zakelijke afbouw

Regelen jullie alles voor mij?

Wat wij regelen is geheel aan u. Wilt u dat wij alles regelen? Dan doen we dat. Wilt u dat we werken met al aangekochte materialen, dan kan dat ook mits geschikt. Megaleio werkt zoals u dat prettig vindt.

Ontwerpen jullie de plafonds op maat?

Het ontwerp van onze plafonds kunnen we samen met u maken aan de hand van uw wensen. Als u al een plafond gezien heeft dat u wil, dan kan dat ook. In dat geval maken we deze 1 op 1 voor u na, of passen samen met u het ontwerp aan zodat deze perfect past bij uw bedrijflocatie.

Hoe groot moet/mag het project zijn?

Bouwbedrijf Megaleio kan u helpen tot en met zeer grote projecten. Dat gezegd werken we voor zowel kleine ondernemers als grote ondernemers. Is uw project écht te groot voor ons, dan geven we dat ook eerlijk aan. Uiteraard kunnen we ook in samenwerking met andere partijen het project realiseren.

Wordt het werk kant en klaar opgeleverd?

Ja, we leveren ons werk volledig gebruiksklaar op. Van modelling tot bouw en van stucwerk tot eindafwerking. Iedere soort afwerking is daarbij mogelijk. Voorbeelden zijn schilderwerk, stucwerk, behang, wrapfolie, fineer of zelfs leer. Ons werk stopt waar de inrichting begint.

Moet er altijd een schouwbezoek zijn?

Ja, dat geldt voor alle projecten. Door zelf kennis te maken weten we met wie we zaken doen en kunnen we onszelf voorstellen. De situatie beoordelen en zien of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden in het ontwerp of tijdens de uitvoering op locatie. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Ik heb maar een klein bedrijf, kan dat?

Zeker, we hebben dat dan niet goed overgebracht op de pagina. We werken van eenmanszaak met thuiskantoor tot grote bedrijfspanden. We zijn inzetbaar over het hele spectrum van het MKB voor decoratieve afbouw en elektra.

Is er een minimale of maximale projectgrootte?

Nee, we werken niet met minimaal of maximaal. Dus bel gerust met uw kleine klus voor uw zaak. Als de klus écht groot wordt, dan werken we samen met verschillende bouwbedrijven die door ons aangestuurd worden. Mocht het project zo specialistisch zijn dat we het niet kunnen - dan geven we dit ook eerlijk aan. Zowel u als wij hebben niets aan een project dat niet naar volle tevredenheid wordt afgerond.