badkamer verbouwen afbouwbedrijf megaleio

Badkamer verbouwen, een investering in geluk.

De badkamer, een ruimte van hygiëne en een ruimte waar u echt even een moment voor uzelf kunt nemen.

De badkamer krijgt steeds meer aandacht in onze woningen. Design en modern gemak komen hier samen. Een mooie badkamer geeft iedere dag opnieuw een gevoel van geluk. Maar een badkamer verbouwing, daar kijken de meeste tegenop.

Bij Megaleio vinden we de badkamer juist een enorm leuke en dankbare ruimte om te bouwen.

Van 'klusje' tot volledige badkamer laten renoveren

We verzorgen alle soorten badkamer renovaties. Of dat nu gaat om nieuw tegelwerk, het installeren van een hangend toilet, vervangen van het kitwerk of een complete renovatie; we komen het met dezelfde secuurheid voor u doen.

Megaleio renoveert zowel kleine eenvoudige badkamers, als luxe grote badkamers. Hoe groot of klein het project ook is, voelt u vrij om ons te benaderen.

grote luxe badkamer maken megaleio 70
bouw van normale badkamer afgerond met speels tegelwerk megaleio 70

Badkamerplafond & wandafwerking

Iets anders dan standaard? Iets bijzonders doen met het plafond? Ons hart gaat er sneller van kloppen.

We maken het met plezier én we denken er met plezier over mee. We kunnen de wanden en plafonds in iedere gewenst vorm realiseren en afwerken. Van tegelwerk tot badkamer stucwerk.

Ook de elektra aan laten leggen? Onze elektriciens kunnen u precies vertellen wat wel en niet mogelijk is voor veilige elektra installaties in de badkamer.

Badkamer laten kitten

Schades (en vooral vervolgschades) van lekkages in de badkamer kunnen serieus in de papieren lopen. Als de kitranden niet in orde zijn ziet de verzekering dit als achterstallig onderhoud en wijzen uw schadeclaim in zo’n geval af.

Denk daarom altijd goed na of u het kitten zelf wilt doen of wilt uitbesteden aan een professional. Megaleio werkt hiervoor samen met een VCA gecertificeerd kitbedrijf zodat u zeker bent van perfect kitwerk.

badkamer laten kitten kitrand afwerken megaleio
nis bij bad badkamer

Over Megaleio badkamer renovatie

Regelen jullie alles voor mij?

Wat wij regelen is geheel aan u. Wilt u dat wij alles voor u regelen? Dan doen we dat. Wilt u dat we werken met al aangekochte materialen, dan kan dat ook. Megaleio werkt zoals u dat prettig vindt. Een afwijking is kit, indien u kitwerk met garantie wil dient onze professionele kit gebruikt te worden.

Ontwerpen jullie ook badkamers?

Het ontwerp van uw badkamer kunnen we samen met u maken aan de hand van uw wensen. Als u al een idee gezien heeft dat u zou willen dan kan dat ook. In dat geval maken we deze 1 op 1 voor u na, of passen samen met u het ontwerp aan zodat deze perfect past bij uw badkamer of de wensen die u heeft.

Regelen jullie ook de sloop van bestaande badkamer?

Ja, de sloop van uw bestaande badkamer kunnen we ook voor u doen. Dus u kunt uw gehele badkamer verbouwing aan ons overlaten.

Wordt mijn badkamer kant en klaar opgeleverd?

Zeker, we maken uw nieuwe badkamer helemaal af. Van tegelwerk tot schilderwerk en van het aanleggen van de elektra tot installatie van sanitair en loodgieterswerkzaamheden.

Komen jullie ook alles inmeten?

Ja, dit is een essentiële stap. Door zelf in te komen meten kunnen we de situatie beoordelen en zien of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden in het ontwerp of tijdens de uitvoering op locatie. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Wat kost een badkamer renovatie?

De prijs van een badkamer renovatie is volledig afhankelijk van uw wensen. Van materiaalgebruik tot de moeilijkheidsgraad en van afmeting tot afwerking. Als u wilt weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten, vraag dan een vrijblijvende richtprijs aan.

Regelen jullie elektra in de badkamer?

Megaleio werkt met ervaren en gecertificeerd elektriciens. We kunnen dus veilige, goede installaties garanderen.

Kan ik met iedere badkamer klus aankloppen?

Voor 95% van de klussen in de badkamer kunt u bij Megaleio terecht. Heeft u zo'n uniek project voor ogen dat u twijfelt of wij het kunnen? Neem dan even contact met ons op om uw vragen voor te leggen.

Contact & prijsindicatie

We zijn benieuwd naar uw badkamer project. U kunt rechtstreeks contact opnemen via dit formulier. Bent u nog aan het budgetteren en wilt u liever een indicatie van de kosten? Vraag deze dan gerust aan. We bekijken uw wensen of ontwerp en geven een vrijblijvende indicatie van de kosten.
Contact opnemen